About

WE ARE HEROES ON SOCKS


Wij zijn Heroes on Socks (HOS), een jong soklabel uit Amsterdam ontworpen voor de moderne vastberaden man en vrouw die zich willen onderscheiden met een uitgebreide garderobe. HOS is een sokkenlabel voor innovatieve sokken gemaakt met de allerbeste garens, gebaseerd op traditionele weeftechnieken. Alle sokken en items van HOS zijn gemaakt in Italië en op authentieke wijze vervaardigd door de beste ambachtslieden.

Sokken niet langer het vergeten item

In onze visie dreigt de nederige sok een vergeten item te worden, hoewel het in feite een essentieel onderdeel is van een solide outfit. Innovatieve ontwerpen en materialen, aandacht voor detail en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten om onze designer sokken de unieke uitstraling te geven die we nastreven.

Verfijnde en unieke sokkencollectie

We brengen voortdurend speciale producten en een verfijnde en unieke collectie, terwijl we onze collecties opnieuw willen definiëren om een duidelijke aanvulling op je dagelijkse outfit te geven.


HOS biedt een authentiek product met een moderne en edgy uitstraling, door dit product te combineren met hedendaagse lifestyle-invloeden zoals we die nu kennen. We houden van tradities en we houden van klassieke producten, we waarderen de echte ambachtslieden van over de hele wereld.

 

Heroes on Socks - Designersokken